logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Remi VRIGNAUD va prelua conducerea ALLIANZ Austria
La nici un an de cand a preluat coordonarea activitatii cancelariei lui Oliver BAETE, CEO-ul grupului ALLIANZ, Remi VRIGNAUD va prelua o noua functie, aceea de CEO al subsidiarei grupului german in Austria. Acesta urmeaza sa preia noua pozitie la data de 25 august dupa primirea aprobarilor necesare din partea Finanzmarktaufsicht - Autoritatea de Supraveghere a Pietelor Financiare.

Website-ul asiguratorului austriac prezinta venirea fostului CEO al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari (in perioada august 2012-august 2016) la sefia companiei, ca "un schimb de generatii", intre Dr. Wolfram LITTICH (nascut in anul 1959) - care conduce compania din anul 2001 si Remi VRIGNAUD (40 de ani) - care a eveluat de-a lungul timpului, din pozitia de asistent a lui Wolfram LITTICH in anul 2001, pana la inlocuirea acestuia la sefia companiei.

2018 vine cu reorganizare la nivelul ECE

In acelasi comunicat de presa, subsidiara de la Viena a asiguratorului german anunta reorganizarea business-ului la nivelul Europei Centrale si de Est (ECE).

In prezent, ALLIANZ este prezent in sapte piete din aceasta regiune: Croatia, Bulgaria, Romania, Slovacia, Republica Ceha, Ungaria si Polonia.

Aceasta reorganizare "este planificata la inceputul anului 2018", se arata in comunicatul de presa. 
"Cele 7 piete genereaza, cumulat, afaceri de 2,5 miliarde euro. Cu afaceri de 1,4 miliarde euro, ALLIANZ Austria va fi "portdrapelul regiunii", scrie ALLIANZ Austria.

In prezent, in cadrul grupului ALLIANZ, subsidiara austriaca este asociata regiunii D-A-CH (Germania, Austria, Elvetia), scrie presa locala.