logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

In memoriam Peter KASYK!
GRAWE Romania se desparte cu tristete de Peter KASYK, cel care a condus compania inca de la intrarea grupului GRAWE pe piata asigurarilor din Romania, in anul 2000.

"Personalitate puternica si dinamica, Peter KASYK a avut curajul de a-si asuma responsabilitatea intemeierii unei companii de asigurari de viata in Romania, intr-o perioada dificila si in conditiile unei piete in formare. Si-a pus intreaga energie in acest proiect amplu si ambitios, iar felul sau de-a fi - cuceritor prin simplitate - a fost liantul echipei pe care a format-o. A stiut sa pastreze oamenii alaturi de el si alaturi de Grawe pe termen lung, a stiut sa creeze un spirit de familie si o atmosfera placuta chiar si in momente grele", a transmis asiguratorul.

"Acest om vesel, care a stiut sa ne faca sa trecem mai usor peste obstacole printr-un umor care ne va lipsi mereu, ne-a indurerat astazi pentru totdeauna", au spus reprezentantii GRAWE.

GRAWE Romania datoreaza celui care a fost Peter KASYK o mare parte din ceea ce inseamna in prezent pe piata din Romania. Numai pe un fundament solid se putea construi o companie care, pornind de la asigurari traditionale de viata, a devenit in numai cativa ani un asigurator compozit, cu un portofoliu care sa acopere aproape toate tipurile de asigurari.

In aceste clipe dureroase, evocand pe cel disparut, Paul SWOBODA, Presedintele Directoratului Grawe aminteste din nou ca "Domnul KASYK este cel caruia i se datoreaza succesul si stabilitatea societatii in anii de inceput."

Peter KASYK a ales sa ramana pentru totdeauna in Romania, tara pe care a iubit-o pana la capat.

Ne vom lua ramas bun vineri, 20 octombrie. Vom publica pe site-ul companiei detaliile despre funeralii.