logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Campania "Totul despre decontarea directa" continua! Tu esti pe lista Ambasadorilor oficiali?
Demersul de informare "Totul despre decontarea directa" continua si in aceasta saptamana, mesajele campaniei ajungand la public atat prin intermediul site-ului si al paginilor oficiale de Facebook, cat si cu ajutorul Ambasadorilor oficiali!

Astfel, cele mai recente nume intrate in "Hall of fame" sunt Bogdan Tulbure, Marthi Attila Jozsef - Consultant Daune Auto, Schade Berater - Consiliere si Constatare Dauna Gratuit, Cristian Bucur, HOBBIT Broker, Paul-Sorin Salavastru - Consultant asigurari, TALOS Insurance Consulting si SAFETY Broker Campia Turzii. Ambasadorii au publicat materiale din kit-ul personalizat pe paginile lor de Facebook sau in alte medii online, distribuind, de asemenea, informatiile de baza despre decontarea directa.

Fii si tu ambasador oficial al campaniei "Totul despre decontarea directa"!

Sustii demersul "Totul despre decontarea directa"? Devino ambasador oficial al campaniei! Nu trebuie decat sa ne spui, iar noi iti pregatim Kit-ul de social media personalizat cu numele tau!

Astfel, daca te numeri printre cei care cred in importanta demersului si sunt gata sa le spuna clientilor totul despre decontarea directa, alatura-te campaniei!

Ce trebuie sa faci? Trimite-ne un mail in care mentionezi doar numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice (exemplu: De la... Ion Popescu/ Maria/  .... afli cu ce te ajuta decontarea directa!).

Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Cum folosesti materialele? Simplu: le postezi pe Facebook sau pe alte retele de socializare si intri in "Hall of fame" - lista oficiala a ambasadorilor decontarii directe!

Nu uita sa ne trimiti un mail/ un mesaj in momentul in care ai postat materialele!

De asemenea, pe intreaga durata a campaniei, te asteptam pe pagina oficiala de Facebook, de unde poti prelua si distribui mai departe informatiile despre decontarea directa pe care le consideri utile pentru clientii tai!

Despre campanie


Pana pe 11 decembrie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, alaturi de Partenerii ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, SAFETY Broker si OTTO Broker, deruleaza campania nationala de informare "Totul despre decontarea directa".

Demersul are ca obiectiv cresterea gradului de informare a asiguratilor RCA cu privire la existenta clauzei de decontare directa, precum si cu privire la avantajele pe care le ofera acest serviciu suplimentar adaugat politei de raspundere civila auto.