logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

GLOBASIG se focuseaza pe atragerea tinerilor in asigurari
Tinerii si persoanele fara experienta, care vor sa inceapa o cariera in brokerajul de asigurare, pot accesa programele lansate de GLOBASIG, incepand din a doua parte a anului 2017.

Compania a initiat doua programe de recrutare, unice in piata brokerajului de asigurare - "Start-up GLOBASIG" si "Begin with GLOBASIG" -, prin intermediul carora isi doreste sa atraga oameni tineri, fara experienta in asigurari, dar care vor sa se dezvolte profesional in aceasta piata.

"Atat programul "Start-up GLOBASIG" cat si "Begin with GLOBASIG" au necesitat si vor necesita resurse considerabile atat umane cat si finaciare, iar aceste eforturi reflecta dorinta noastra de a aduce un suflu nou in cadrul companiei noastre si in piata de brokeraj de asigurare", a declarat Antonio BABETI, Director General, GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare.

Potrivit acestuia, programul "Start-up GLOBASIG" este gestionat la nivel central, iar "Begin with GLOBASIG" la nivel local, de catre partenerii companiei. "GLOBASIG pune la dispozitia partenerilore toate informatiile, strategia, resursele, logistica si finantarea necesare pentru a avea succesul asteptat", a subliniat Antonio BABETI.

Programul "Begin with GLOBASIG" este setat sa atraga minim 150 de noi colaboratori activi in fiecare an, care vor beneficia, pe langa training-uri specializate, de finantarea cursului de calificare profesionala si examenul de specialitate de la ISF, de materiale de marketing, bonusuri si multe alte oportunitati. Programul a fost lansat, initial, in cadrul unui proiect pilot in Bucuresti, iar incepand cu data de 1 februarie 2018 va fi disponibil in toate orasele in care GLOBASIG are birouri.

"Am studiat, analizat si decis ca aceasta este prioritatea noastra in anii ce vor urma. Adaptabilitatea la acest nou tip de partener si atragerea lui in domeniul asigurarilor va face diferenta in aceasta industrie, care, ca si in alte domenii, trebuie sa tina pasul cu toate schimbarile actuale si viitoare", a aratat Antonio BABETI.

Tot pe lista prioritatilor GLOBASIG se afla si atragerea brokerilor de dimensiuni mai mici, care fie din cauza prevederilor legislative numeroase din anii ce vor urma, fie din cu totul alte motive, vor dori sa se alature companiei.

"Brokerii de mici dimensiuni gasesc la GLOBASIG o echipa extrem de dinamica, flexibila, serioasa, obisnuita sa creasca intr-un ritm sanatos. Avem expertiza necesara acestor tipuri de parteneriate, pe care am dezvoltat-o pe parcursul ultimilor doi ani, perioada in care ni s-au alaturat cinci brokeri", a subliniat Antonio BABETI.

GLOBASIG este o companie de brokeraj infiintata in anul 2002 si are la nivel national 48 de birouri. Incepand din martie 2017, GLOBASIG este membru fondator al Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare din Romania - PRBAR.