logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

COLONNADE Insurance isi incepe oficial activitatea in Romania
COLONNADE Insurance, parte a grupului canadian FAIRFAX Financial Holdings, isi incepe oficial activitatea in Romania. Compania a preluat si gestioneaza politele emise de AIG Europe Limited Londra - Sucursala Bucuresti.

Ca parte a acestui proces, echipa AIG va fi preluata de COLONNADE Insurance si va continua sa ofere servicii.

"Politele in vigoare nu se vor modifica, iar acoperirea existenta va fi asigurata de AIG pana la expirarea politelor, precizeaza AIG Romania. Pentru asistenta puteti contacta echipa COLONNADE. De reinnoirea politelor se va ocupa COLONNADE Insurance.

FAIRFAX a preluat, in 2017, afacerile AIG - American International Group din Romania, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia.

COLONNADE Insurance este o societate de asigurari non-viata din Luxemburg, detinuta complet de grupul financiar FAIRFAX cu sediul in Toronto (Canada), care detine operatiuni in mai mult de 30 de tari in lume. COLONNADE a fost infiintata pentru o expansiune strategica a asigurarilor FAIRFAX in Europa Centrala si de Est.

COLONNADE functioneaza prin intermediul sucursalelor din Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Polonia, Romania, Bulgaria si societatea-afiliata din Ucraina. Compania este autorizata sa subscrie 17 dintre cele 18 clase de asigurari de non-viata (cu exceptia Clasei 10 - Asigurare de raspundere civila auto - RCA). Autorizatiile cuprind libera prestare a serviciilor pentru toate statele membre UE.

FAIRFAX, grup condus de miliardarul Prem WATSA, mai controleaza in Romania companiile EUROLIFE ERB Asigurari Generale si EUROLIFE ERB Asigurari de Viata.