logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Ce despagubiri primesc calatorii STB in caz de accident? Societatea de transport are un buget de 11 mil. lei pentru asigurari
Societatea de Transport Bucuresti - STB organizeaza o licitatie pentru a achizitiona servicii de asigurare auto a vehiculelor (RCA si CASCO), asigurare a calatorilor si a bagajelor acestora, pe o perioada de 12 luni.

Valoarea acordului cadru este estimata la 10.995.099,95 lei, potrivit anuntului publicat pe SICAP.

Pachetul de polite are in vedere un parc de minim 1.854 de vehicule si de maxim 2.418 de vehicule. Valoarea estimata a acordului cadru este aferenta cantitatii maxime de polite, conform STB.

Contractul include:

- serviciul de asigurari RCA (raspundere civila auto) pentru prejudicii produse prin accidente de catre vehiculele utilizate de catre Societatea de Transport Bucuresti - STB SA: autobuze, tramvaie, troleibuze, parcul propriu STB (autovehicule de interventie, autospeciale, utilitare, utilaje etc);
- asigurarea tip CASCO pentru accidente auto, pentru vehiculele care efectueaza transport public de persoane (autobuze, tramvaie, troleibuze);
- asigurarea persoanelor aflate in vehicule si a bagajelor acestora pentru vehiculele care efectueaza transport public de persoane, vehiculele scolii STB de conducatori auto, precum si pentru un autocar.

Autobuzele utilizate in transportul public de calatori se folosesc cu precadere in regim urban; tramvaiele si troleibuzele exclusiv urban. Majoritatea vehiculelor din parcul propriu efectueaza transport rutiei national, se precizeaza in Caietul de sarcini.

Potrivit documentului, limitele de raspundere/persoana pentru care se solicita incheierea politei de accidente sunt:
  • 4.000 lei pentru invaliditate permanenta;
  • 2.000 lei in caz de deces;
  • 150 lei/zi cheltuieli medicale pe o perioada de maxim 45 zile;
  • 100 lei bagaje.
Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 mai 2019, ora 15:00, cand vor fi deschise ofertele.