logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

OMNIASIG lanseaza inspectia de risc prin telefon pentru politele Casco
Compania de asigurari OMNIASIG Vienna Insurance Group anunta ca isi continua strategia de digitalizare a proceselor si lanseaza serviciul video de inspectie de risc a autovehiculelor, la incheierea unei polite Casco.

In aceasta prima etapa, serviciul este disponibil clientilor de leasing, urmand ca intr-un timp foarte scurt aceasta modalitate de realizare a inspectiei video cu ajutorul telefonului mobil sa fie disponibila si pentru toti ceilalti clienti Casco OMNIASIG.

Acest nou serviciu presupune efectuarea de la distanta a inspectiei de risc aferente incheierii unei polite Casco, totul doar cu ajutorul unui telefon de tip smartphone, fara ca asiguratul sa mai fie nevoit sa se deplaseze la o locatie anume, respectiv biroul OMNIASIG sau al intermediarului de unde a achizitionat polita.

Aceasta facilitate vine in ajutorul asiguratului, care economiseste timp semnificativ in realizarea procesului de inspectie de risc. Astfel, acum, in doar cateva minute, clientul, asistat prin telefon de reprezentantul OMNIASIG, efectueaza de la distanta inspectia de risc, respectiv fotografiile necesare la incheierea politei Casco, explica reprezentantii asiguratorului.

Pe durata acestei actiuni, asiguratul este ghidat de reprezentatul OMNIASIG, pentru ca operatiunea sa fie efectuata cu succes si intr-un timp cat mai scurt.

"Suntem permanent preocupati de transformarea proceselor din fluxul de activitate al OMNIASIG in sisteme electronice, cu scopul de a oferi clientilor nostri o experienta cat mai placuta, rapida si la standarde superioare. Lansarea acestui nou serviciu reprezinta un pas important in urmarirea obiectivului nostru strategic de digitalizare. Principalul avantaj este ca reducem timpul pe care asiguratii nostri il aloca efectuarii inspectiei de risc la incheierea unei polite Casco, ceea ce optimizeaza si intreaga relatie dintre asigurat si asigurator. Pe viitor, vom oferi clientilor nostri si multe alte servicii digitalizate in ceea ce priveste incheierea si derularea unei polite", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group

OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de peste 630 milioane lei in primul semestru din 2019, mai mari cu 14% comparativ cu perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, Valoarea totala a despagubirilor platite de companie a fost de peste 413 milioane de lei.