logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Regulamentul Concursului

ORGANIZATOR

Organizatorul concursului "www.asigurareamasinilor.ro te premiaza" este S.C. Media XPRIMM S.R.L, Str. HOREI nr.15-17, sector 2, 021377 Bucuresti, ROMANIA, Tel.: 0040 21 252 46 71 / 252 46 72, Fax: 0040 21 252 46 73

Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti.
 
LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
 
Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei urmand a se desfasura pe portalul www.asigurareamasinilor.ro.

DURATA CONCURSULUI
 
Concursul se va desfasura incepand cu data de 04 iulie 2011, pana la data de 14 iulie 2011, ora 12.00.
 
MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI
 
In fiecare zi a saptamanii (inclusiv sambata si duminica), intr-una din sectiunile principale ale portalului (nu neaparat pe prima pagina a portalului), intr-un loc vizibil, va aparea cate imaginea unei masini.

 

Ce trebuie sa faci? 

E foarte simplu:

1. Cauta in paginile sitului masina sport

2. Conecteaza-te cu contul de Facebook.

3. Click pe masina si ai castigat 5 puncte.

5. Revino dupa 10 ore, da click pe masina si ai mai castigat 5 puncte.

4. Trimite link-ul tau de sub masina unui prieten si ai mai castigat 5 puncte daca el da click pe masina. Prietenii te pot ajuta o singura data pe zi.

PREMIILE OFERITE

 

La finalul campaniei se va acorda un premiu constand intr-un dispozitiv de navigatie Car Kit Bluetooth Sony Ericsson, in valoare de 149 lei, oferit de www.evoMAG.ro.
Nu se va acorda contravaloarea in bani a premiului oferit. Premiul se va acorda castigatorului, iar conditia de castigator nu poate fi transferata unei terte persoane.
 
DREPTUL DE PARTICIPARE

La concurs poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit 14 ani pana la data participarii la concurs.
 
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania SC Media XPRIMM S.R.L. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. De asemenea, castigatorul este de acord ca imaginea si numele sau sa poata fi publicate pe www.asigurareamasinilor.ro, si www.1asig.ro si pentru eventuale activitati de promovare.
Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale, printr-o cerere scrisa pe adresa SC Media XPRIMM S.R.L.
 
Nu pot participa la promotie angajatii companiilor SC Media XPRIMM S.R.L., Evolution Prest Systems SRL, precum si ai celorlalte firme implicate contractual in organizare. Nu au dreptul de a participa la concurs nici rudele de gradul I, II si III.

ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

 

Castigatorul va fi desemnat concurentul cu cele mai multe puncte. In caz de egalitate ordinea este data de numarul de prieteni care l-au ajutat.

Concurentii ajutati de conturi de facebook fara activitate (prieteni, mesaje pe wall etc) vor fi descalificati.

 

Castigatorul concursului va fi anuntat pe site-ul www.asigurareamasinilor.ro, urmand ca, ulterior, acesta sa fie contactat pentru confirmarea identitatii sale. Confirmarea se face prin trimiterea de catre castigator a datelor personale (o copie dupa buletin), la adresa de e-mail concurs@mxp.ro, in termen de 7 zile.

Premiul va fi trimis prin curier, in termen de o saptamana de la data confirmarii castigatorului.

In cazul in care castigatorul nu poate fi confirmat (daca a folosit un profil inexistent, etc), Organizatorul isi rezerva dreptul de a desemna drept castigator pe urmatoarea persoana din clasament intr-un interval de 7 zile de la data finalizarii concursului.
 
LITIGII
 
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
 
In cazul in care orice participant are de semnalat un incident in legatura cu desfasurarea concursului, prealabil fata de orice actiune in justitie, se va adresa S.C. Media XPRIMM S.R.L. cu o sesizare in acest sens, in termen de maxim 30 de zile de la data incidentului. S.C. Media XPRIMM S.R.L. va formula un raspuns la sesizarea inaintata in termen de maxim 15 zile lucratoare.
 
In cazul in care petentul nu este multumit de raspunsul primit sau de modalitatea de solutionare a incidentului, are posibilitatea sa se adreseze instantelor judecatoresti romane competente.
 
INTRERUPEREA CONCURSULUI
 
Concursul "www.asigurareamasinilor.ro te premiaza" va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul site-ului www.asigurareamasinilor.ro.
 
REGULAMENTUL CONCURSULUI
 
Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.asigurareamasinilor.ro. Participarea la aceasta implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
 
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea concursului o va impune, prin postarea regulamentului modificat pe site-ul www.asigurareamasinilor.ro.

INF0 TRAFIC

NOUTATI

Asiguratorii RCA vor fi obligati sa efectueze constatarea daunelor suferite de tertii pagubiti in accidente de vehicule in cel mult 5 zile lucratoare de la momentul cand acestia primesc notificarea de la persoana pagubita, conform unei...