logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Polita CASCO

O polita CASCO este o asigurare care va protejeaza PROPRIUL VEHICUL de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca sunteti responsabil sau nu de producerea acestora in timp ce asigurarea RCA acopera PAGUBELE PRODUSE TERTILOR, din vina dumneavoastra, ca urmare a unui accident rutier.

Polita se incheie dupa inspectarea in prealabil a vehiculului de catre un reprezentant al companiei de asigurari, moment in care acesta va efectua si fotografii ale masinii, va nota imbunatatirile sau modificarile aduse masinii (daca este cazul - sistem audio nou, jante, etc.) si va constata eventualele daune existente care nu vor fi despagubite, intocmindu-se astfel un raport de inspectie semnat de ambele parti.

Prin urmare posesorii automobilelor trebuie sa stie ca, optand pentru o astfel de polita - este adevarat, ceva mai scumpa - vor avea acoperire in cazul producerii unor avarii in mod accidental. Totusi, tebuie cunoscut faptul ca politele difera de la o companie la alta, iar unele clauze care sunt incluse in asigurarea standard de catre un asigurator, la altul pot fi acoperite numai contra cost. De asemenea, solicitati reprezentatnului companiei toate informatiile despre contractul de asigurare, cat si lamuriri unde aveti neclaritati.

INF0 TRAFIC

NOUTATI

Asiguratorii RCA vor fi obligati sa efectueze constatarea daunelor suferite de tertii pagubiti in accidente de vehicule in cel mult 5 zile lucratoare de la momentul cand acestia primesc notificarea de la persoana pagubita, conform unei...