logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Polita RCA poate fi cumparata si prin terminalele QIWI

Incepand cu luna februarie, conducatorii auto isi pot cumpara asigurarea RCA prin terminalele de plata QIWI. Prin intermediul acestora se pot compara tarifele RCA de la cele mai importante companii de asigurare din Romania.

Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si este oferit prin colaborarea dintre serviciul de plati QIWI si i-Asigurare.ro. Noul serviciu vine in ajutorul conducatorilor auto, prin completarea unor pasi simpli pe terminalul QIWI, utilizatorul avand acces la tarifele RCA ale companiilor de asigurare de pe piata romaneasca.

De asemenea, cei care isi cumpara asigurarea RCA prin terminalele QIWI vor primi o alerta cu cateva zile inainte de urmatoarea data de expirare, alerta care contine tarifele actualizate pentru respectiva masina.

In prezent, exista 600 de terminale QIWI in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, in supermarketuri, minimarketuri, centre comerciale (mall-uri) etc.

Poitele RCA pot fi cumparate si online, la adresa www.i-asigurare.ro sau de pe telefonul mobil, cu aplicatia gratuita i-Asigurare, disponibila pentru iOS (iPhone, iPad, iPod) si telefoane cu sistemul de operare Android.

QIWI (United System of Instant Payments), cel mai mare jucator din lume pe piata platilor electronice, si-a inceput activitatea in Romania in anul 2009.