logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

Asiguratorii CASCO au platit daune cu 5 mil. EUR mai mult decat au subscris

Asiguratorii romani au platit in prima jumatate a anului in curs daune a caror valoare a depasit cu aproape 5 mil. EUR volumul total al subscrierilor din asigurari auto facultative CASCO. Companiile au subscris din clasa amintita putin peste 218 mil. EUR, in timp ce volumul daunelor a depasit 223 mil. EUR.

Cu toate acestea, volumul daunelor a scazut sub media subscrierilor raportat la rezultatele consemnate in primul semestru al anului trecut. Astfel, in timp ce subscrierile au consemnat o scadere in moneda europeana, la nivelul pietei CASCO, de aproape 8%, volumul daunelor a scazut cu aproape 10%.

Dintre companiile de top 10 doar pentru doi asiguratori volumul daunelor a depasit valoarea subscrierilor. Astfel, volumul daunelor platite de OMNIASIG in perioada mentionata a depasit cu 11 mil. EUR volumul subscrierilor. Daunele platite de companie se cifreaza la peste 72 mil. EUR in perioada analizata. ASTRA Asigurari a platit daune a caror volum a depasit cu peste 81% volumul subscrierilor. Compania a platit daune a caror valoare s-a apropiat de 23 mil. EUR, in timp ce volumul subscrierilor din CASCO s-a cifrat aproape de 13 mil. EUR.

Rezultatele complete ale pietei asigurarilor pentru prima jumatate a anului in curs le puteti citi doar pe insuranceprofile.ro.