logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

GOTHAER lanseaza doua noi produse CASCO

GOTHAER Asigurari Reasigurari a lansat pe piata locala doua noi produse CASCO, adresandu-se acelor detinatori de autoturisme care au renuntat la asigurare din cauza preturilor mari si a situatiei economice actuale.

Primul dintre acestea, CASCO Masina Mea, se adreseaza exclusiv pesoanelor fizice care sunt proprietarii unor masini cu o vechime cuprinsa intre 4 si 10 ani si care au o valoare asigurata de pana la 8.000 EUR. Incheierea politei se va face in mod obligatoriu cu fransiza (500 EUR sau 300 EUR). De asemenea, polita se adreseaza celor varsta cuprinsa intre 31 si 65 de ani, care genereaza mai putine daune.

Cel de al doilea, CASCO Masina Mea Premium, este un produs modular care include o acoperire de baza (pentru avarii) la care se poate adauga alte acoperiri suplimentare in functie de dorintele si necesitatile clientilor, precum furtul, vandalismul, avariile la roti si care se poate incheia cu sau fara fransiza.

Ambele polite dispun prin acoperirea standard de servicii de asistenta rutiera care includ transportul si depozitarea vehiculului, cazarea pasagerilor (daca evenimentul s-a produs la peste 100 km de domiciliul asiguratului), precum si daunele provocate de alt sofer decat asiguratul.

Emiterea politelor si plata acestora se poate efectua on-line.

Pentru mai multe detalii despre noile produse, click aici.