Cine suntem ?

Conceput, dezvoltat și administrat de Asociația Pentru Promovarea Asigurărilor (APPA), www.asigurareamasinilor.ro este un site din România dedicat promovării pieței de asigurări și informării consumatorului de asigurări din piață.

Proiectul, demarat în 2009 a avut, de la bun început, un obiectiv dublu: protecția consumatorului de asigurări și, implicit, creșterea calității serviciilor oferite de companiile de asigurare și de brokeraj.

Informațiile pe care ți le furnizăm sunt preluate atât din legislația în vigoare, cât și din practica de zi cu zi. Cu toate acestea, deși te ajută să privești altfel, aceste informații nu le pot înlocui pe cele oferite de un mediator sau de un avocat. Ele reprezintă strict interpretarea noastră asupra problematicii tratate. Prin urmare, informațiile pe care ți le oferim nu trebuie tratate ca recomandări, pentru că nu înlocuiesc consultanța juridică de specialitate.

Suntem convinși că demersul nostru, de a explica mecanismele din spatele asigurărilor auto, va contribui la creșterea gradului de informare și educare a populației, în domeniul asigurărilor (și nu numai).

Pentru întrebări și/sau eventuale sugestii, nu ezita să ne contactezi.

Contact

Ne poți contacta prin următoarele mijloace:
Adresă
Strada Ion Bogdan, Nr. 4-6, București 010539
Program de lucru: Luni - Vineri, 10:00 - 17:00