logo

by Media XPRIMM
Header
O campanie
in parteneriat cu Politia Rutiera

BONUS-MALUS

Afla daca vei plati mai putin sau mai mult la asigurarea ta RCA!

Afla totul despre sistemul BONUS-MALUS!

Click AICI pentru detalii!

Sfaturi utile pentru calatorii

INFORMATII UTILE

Verifica daca asigurarea ta RCA este valabila in

CEDAM


Verifica daca ai inspectia tehnica periodica valabila la

RAR

CAMPANIE SUSTINUTA DE:

      

TOP STIRI RCA

POLITIA Rutiera

Politia Rutiera este entitatea care indeplineste toate atributiile specifice de indrumare, supraveghere si controlul respectarii normelor de circulatie rutiera atribuite prin lege in Romania.

Pana la introducerea constatarii amiabile, Politia Rutiera era singura structura abilitata sa solutioneze accidentele rutiere si sa sanctioneze pe cei raspunzatori pentru producerea acestora.

Odata cu reglementarea constatarii amiabile, atributiile Politiei Rutiere privind solutionarea tamponarilor a fost transferata catre companiile de asigurari. Cu toate acestea, Politia va protocola in continuare toate accidentele soldate cu vatamare corporala sau cu decese, precum si pe cele usoare, daca soferii implicati nu doresc sa semneze constatul amiabil. Mai multe detalii despre constatarea amiabila gasiti pe www.constatulamiabil.ro.

Cadrul juridic general ce reglementeaza activitatea Politiei Romane este Legea nr. 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane. Noul Statut al politistului, adoptat prin Legea nr. 360/2002, completeaza si detaliaza dispozitiile privind desfasurarea, in limitele si conform legii, a acestei activitati pusa in slujba comunitatii.

Date de contact:

Adresa: Bd. George Cosbuc, nr. 83 - 85, sect. 5, Bucuresti;
Tel.: +4 021 208.25.25
Fax: + 4 021 335.78.31
e-mail: circulatie@politiaromana.ro
Web: www.politiaromana.ro

Program de audiente

Marti - intre orele 10:00 – 11:00
Joi - orele 15:00 – 16:00.

INF0 TRAFIC

NOUTATI

Asiguratorii RCA vor fi obligati sa efectueze constatarea daunelor suferite de tertii pagubiti in accidente de vehicule in cel mult 5 zile lucratoare de la momentul cand acestia primesc notificarea de la persoana pagubita, conform unei...